Mit is írhatnék Michael Vincentről? Bandzsa, testes, meglehetősen egyhangú szöveggel rendelkezik. Nem rendelkezik semmivel, amire a mainstream media felfigyelne. Mégis zseniális. Olyan átéléssel adja elő a klasszikusokat, hogy azt képtelenség utána csinálni. A kedvencem az előadásában az, hogy fantasztikusan van megkomponálva. Itt nem a szövegi részekre gondolok, hiszen azok előadásában másodlagosnak mondhatjuk. A kellékek és a testnyelv olyan összhangban mozognak, hogy szinte már nincs is szükség szövegre. ("The Eagle has landed", és "You're watching me like hawk right now" mondatok unásig ismételve.) 

Ami miatt mindenképp érdemes figyelembe venni, az a fesztelen előadásmód. Nem árul zsákbamacskát, becsap minket. Mindezt viszont fantasztikus stílusban teszi. 

Tudós bűvész, bűvész-tudós. Minden mozdulatán látszik a kimunkáltság, a megfelelő gyakorlással eltöltött idő. Amit kifejezetten vonzónak találok, az a klasszikusok stílusos előadása. Olyan, mintha az 1920-as évek találkoznának a mai kor úriemberével, mindezt persze szolid fekete-afrikai stílussal fűszerezve. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buvesz-szemfenyveszto.blog.hu/api/trackback/id/tr902309328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása