Daniel Garcia - Project 4-5-6

2010.10.17. 17:28

Nem volt célom eddig ajánlókat kitenni, de most az egyszer kivételt teszek. Egy kiemelkedő ifjú titánról van szó a bűvészet egén, és az ő legújabb DVD anyagáról. Daniel Garciát már említettem a blogon, a fiatalok közül a legtehetségesebbnek tartom, mind szakmai, mind előadói szinten. Komoly elvárásokat fűzhetünk a legújabb anyag felé is. 

A trailer sok mindent elárul, ismételten lesz pár erős effekt, szép képminőség és jó tanítás mellett. Viszont a videó feliratait nem értem. Mármint nem értem azt, hogy a Buck tesók hogyan adhattak ki ennyire fantáziátlan terméket a kezük közül. A szürke háttéren lévő Helvetica betűk elég sivárnak hatnak, és a betűk mozgása sem épp a legmegfelelőbb ehhez az anyaghoz. Mintha a "with over 26 new tricks" felirat után elfogyott volna a cérnájuk. 

Minden további időhúzás nélkül: Daniel Garcia - Project 4-5-6 trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://buvesz-szemfenyveszto.blog.hu/api/trackback/id/tr652378911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyertyán Balázs 2010.10.22. 17:47:59

Fontos a külalak, de te most tényleg azon vagy fennakadva, hogy a Buckék miért nem csináltak csillogó-villogó giccses dizájnt a dvd-nek? Sztem sokkal nagyobb gáz, hogy a fent lévő anyagok nagy része már korábban megjelent.
süti beállítások módosítása