Corodini after

2010.11.09. 12:59

Érdekes bűvésztalálkozón vagyunk túl. Személy szerint nagyon jól éreztem magam, ebben persze mindenképp köszönetet kell mondanom a srácoknak, akik minden egyes felpattant labdát leütöttek. 

A verseny nagyon jóra sikeredett, legalábbis ami a close-up részt illeti. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, Józsi abszolút megérdemelten nyert. Köszönöm mindenkinek a véleményeket és kritikákat, igyekszem mindent megfogadni. 

Persze, nem véletlen, hogy close-upban szinte mindenki beszélt. A technikus urak ugyanis nem voltak a helyzet magaslatán. Egyszer az emeleti öltözőből kijőve rápillantottam a színpadra a technikusi szobából, és éppenséggel arra lettem figyelmes, hogy a technikus urak nincsenek sehol. [Azt hiszem jövőre az eltűnő-megjelenő technikus számmal fogok indulni. A zeném pedig hangos zúgás lesz, laza de éles pattogásokkal kísérve.]

Kitűnő vélemény olvasható itt: 

http://buvesznaplo.freeblog.hu/archives/2010/11/09/Hol_a_hatar/

Külön meg kell említeni Sípos Ákost, aki az összes lehetséges külső hiba ellenére nagyon jól teljesített. Maximális gratuláció, CSAK ÍGY TOVÁBB ÁKOS!

Jövőre ugyanitt, ugyanebben az időben találkozunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buvesz-szemfenyveszto.blog.hu/api/trackback/id/tr512435814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása