Variációk banánra

2010.11.30. 07:19

 Legutóbb épp Slydini és Copperfield kapcsolatát vizsgáltam egy lehetséges témával kapcsolatban, a következőkben a fiatalabb generáció egy remek képviselőjét mutatom be: Justin Kredible-t. Sokan lebecsülték Justint, amikor meglátták, hogy a T11 honlapján az Invisible Decket tanítja. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy előadásmód tekintetében elég sokat lehet tanulni tőle, amit mi sem példáz jobban mint, hogy négyszer választották meg egymás után a legjobb egyetemi szórakoztató előadónak. (Hasonlót csak Banachek mondhat el magáról) Íme a két videó:

Justin Kredible:

 

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy számos bűvész ismerősöm pusztán a metódusban látja a trükk nyitját. Ebben az esetben viszont egy olyan technikát "lepleznek le", melyet folyamatosan használunk. Mégis, a hatás tökéletesen él, sőt.... a lényegi része a bemutatónak abból ered, hogy nem tudunk egy banánt meggyőzően elrejteni a tenyerünkben. Úgy gondolom, hogy ismételten ékes bizonyítékát láthatjuk annak, hogy a varázslat nem a metódusban, hanem az előadásban rejlik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://buvesz-szemfenyveszto.blog.hu/api/trackback/id/tr862482771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása