Mit is lehetne írni egy ilyen könyvről? OLVASSÁTOK EL! 

A könyv nem véletlen lett klasszikus már a megírását követő 2-3 éven belül. Szemben a megszokott trükköket leíró, vagy a hagyományos elméleti (így meg így kéne előadni) könyvekkel, ez a könyv tényleg az egyik leghasznosabb bűvészkedés szempontjából. Olyan gyakorlati tanácsokat ír le, amelyekkel még a legtitkosabb szemináriumok legtitkosabbikán sem feltétlen találkozunk. Ez pedig az előadás közbeni testnyelv. 

Gondoljunk bele. Mitől tűnik el az érme a kezünkből? Miután eltűnik a pénz az egyik kezünkből, a közönség automatikusan a másik kezünket kezdi el nézni. Itt látták utoljára a pénzt, és ez a legelső, ahol keresni fogják. Ennek leplezésére persze az okos bűvészek kitalálták a különböző kézmosó technikákat, de ez még mindig természetellenesnek, gyanúsnak fog hatni a néző számára. Felmerül bennünk a kérdés: hogyan lehet természetessé tenni a varázslatot? Milyen mozdulatokat kell ehhez elsajátítani? A válaszokat pedig megtaláljuk a Five Points in Magic hasábjain. 

Sajnos nem írhatok többet, úgy gondolom, hogy ez egy olyan könyv, amit elejétől a végéig érdemes a legnagyobb figyelemmel végigböngészni. A könyv teljes terjedelme alig haladja meg a 80 oldalt, és rengeteg zseniális illusztrációt tartalmaz, melyek segítenek a megértésben. Nem egy helyen ismertem magamra, amikor a helytelen módszereket írja le. Azóta igyekszem a lehető leginkább követni a tanácsait, és azt látom, hogy egyre sikeresebbek az előadásaim. 

Végül egy rövid videó a mesterről: 

A bejegyzés trackback címe:

https://buvesz-szemfenyveszto.blog.hu/api/trackback/id/tr52385489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása