Na meg a kreativitás

2011.01.14. 11:36

Blogot írni nehéz. Számomra legalábbis. Ugyanis minden egyes hét végén (közepén, elején ???) azon veszem észre magam, hogy van egy blogom, amivel megint nem foglalkoztam semmit. Az új bejegyzéshez pedig többet szeretnék, mint két mondat meg egy videó. De van, amikor nem megy. Mondjuk ki. (Írjuk le?): Kreatívnak kell lennem, na. 

De mégis hogyan? Max Maven azt mondta egy interjúban, hogy a legkönnyebb mód új dolgok kreálására az, hogy rászoktatjuk magunkat. Lehet, hogy amit létrehozunk, annak 95%-a a kukában landol, viszont a maradék 5% aranyat érhet majd. És láss csodát, valakinél ez tényleg így van. 

Calen Morelli videóblogot indított azzal a kitétellel, hogy egy évig minden egyes nap egy új trükk ötletet tesz fel. Eddig jól megy neki. [számoljuk csak ki. 365 5%-a 18,25. 18 kiadott trükkel már milliomos is lehet az ember. Eddig kijött a f(9) - amin szerepel a már kiadott Transit - és a Dresscode.]

Minden esetre érdemes megemlíteni, hogy Calen blogja már a Penguinmagic.com szárnyai alatt üzemel. Minden esetre érdemes elolvasni az előző helyen szereplő idézeteket is. Ezért is ezt linkelem:

http://365daysofmagic.tumblr.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://buvesz-szemfenyveszto.blog.hu/api/trackback/id/tr612583016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása